OUR CV

Supply n install wallpaper at HQ Maxis KLCC


Assalam sahabat semua yang  meminati wallpaper sebagai salah satu  aksessori  perhiasan kediaman.
Baiti Jannati Deco telah  menerima satu  tugas yang boleh dikatakan mencabar minda, sebelum ni  pelanggan-pelanggan kami ada pemilik kediaman, hari ini kami dikejutkan dengan berita yang amat mengujakan iaitu instal wallpaper di Pejabat Maxis -KLCC, huuh mengigau juga dibuatnya... satu  tugas yang amat  berat dirasakan. Antara peluang dan cabaran, membuka tirai 2013 dengan 1001 rangsangan untuk terus mara ke depan. 

Sebuah  syarikat korporat yang besar , syarikat telekomunikasi terbaik di negara ini, bagi kami terima kasih kepada team Baiti Jannati Deco yang terlibat, cabaran lagi mencabar, proses memasang wallpaper sebanyak 40 rol yang perlu disiapkan dari jam 10 malam sehingga jam 5 pagi. 
Alhamdulillah segalanya selamat ... Alhamdulillah ... 

Harap2 dapat pasang wallpaper di bangunan KLCC , Menara Rebung pula lepas ni .. keh..keh..

Anda dan syarikat anda  bila laagi ??? 


Supply dan install wallpaper di rumah en.Yuzaimei (schoolmate)Pasang wallpaper bunga di rumah kakak ipar Rohana- orang Bank NegaraWallpaper dirumah tauke langsir DecozriaConsult dan pasang wallpaper di rumah En. Mahadi, Sunway SemenyihConsult dan pasang wallpaper di rumah En. Md Yazid dari Seremban 2Wallpaper silver grey di D' elise SenawangKondo Kota Mutiara Jalan IpohKayu bakau di Alam SariFloral Alam SariWallpaper esklusif di Alam SariAlam Sari juaModen style di AmpangFloral di Desa Inai